Idèn er enkel

Vi hjelper deg å markedsføre din bedrift. Så kan du gjøre din jobb og lidenskap.

Enten det er hotell, Turer eller aktiviteter som er din kjernevirksomhet, så hjelper vi deg å oppnå mer salg. Først når ditt salg starter får vi en bit av kaka. Frem til det er det helt gratis. Hvis det mot formodning, ikke skulle bli salg gjennom siden har du ikke tapt noen penger på å prøve. La oss få lage en profil til din bedrift, slik får du gratis hjelp med markedsføringen.

Bli med, alt blir bra igjen.

Slik virker det!

1

Trykk “Sign up”

Meld deg inn. Da får vi kontakt med deg

2

Legg inn det du tilbyr og linker til dine hjemmesider.

Legg inn bilder, logo og linker til din hjemme sider. Vi hjelper deg.

3

Motta bookinger!

Når siden din er aktivert og dine produkter er lagt til, har du full kontroll fra sidene. Log in, se bestillinger og omsetning.

Hvorfor bli med i GotoNorway.no?

Økt markedsføring og salg.

Mer deling av linker, bloginnlegg og relevant knytning i sosialemedier og goolge øker din ranking (SEO). Dette blir et nettverk som din bedrift er med i gjennom GotoNorway.no

No cure – No pay

Man betaler ingen penger før man får salg. GotoNorway.no trekker kun prosentvis fra salget. Intet salg – ingen betaling!

Enkel og oversiktlig grensesnitt.

Når du logger inn får du oversikt over alle salg, kunder. Man får tilgang til en kalender som kan synkroniseres med google kalender hvis ønskelig. Man kan legge inn rabattkoder hvis man ønsker det. Alt dette samt mange flere funksjoner får du tilgang til som tilbyder hos GotoNorway.no

FAQs

Hva tjener jeg på å bli med GotoNorway.no?

Du og din bedrift får en bruker profil slik at du kan spare på å ikke opprette egen nettside. Hvis du har en nettside allerede, er det en veldig fordel med inngående og utgående linker for å få bedre SEO. Når GotoNorway.no består av flere slike nettverk vil dette kunne påvirke algoritmene positivt. Det er altså kun èn av side effektene man oppnår. Utover dette er det

Hvor mye koster det å være med i GotoNorway.no?

Vår philosofi er at det skal være gratis frem til du mottar en verdi. Altså du betaler ikke noen penger, før du mottar bestillinger. Hvis du mottar bestilling trekkes for tiden 17% av totalsummen direkte fra salget. Hvis du er med gjennom 3. part som Bokun.com eller Fareharbor.com er det egne betingelser som gjelder.

Er det vanskelig å melde seg ut hvis man kommer til at man ønsker det?

Vi fanger ingen. Hvis dere finner at det ikke er ønskelig å være med i GotoNorway.no lenger er det ikke tvang å være med. Men vi har i alle tilfeller lyst på konstruktiv tilbakemelding om årsaken til at vil avslutte forholdet.

Kan GotoNorway.no komme på besøk hos meg og lage et bloginnlegg, You tube innhold O.L. for å hjelpe vår bedrift å få mer salg?

Absolutt. Vi kommer gjerne på besøk hos våre medlemmer. Vi ønsker at alle våre medlemmer skal lykkes! Så langt har dette blitt gjort kostnadsfritt for medlemmene, og det håper vi å kunne fortsette med.

Kan dere hjelpe med oppretting av profil for min bedrift?

Absolutt. vi hjelper deg igang, kostnadsfritt. Du må selv inn å opprette en konto ved å trykke på “Sign up” på fremsiden. Så kan vi hjelpe dere

Hvem kan bli med i GotoNorway.no?

GotoNorway.no er for personer og bedrifter som driver innenfor reiselivsnæringen. La oss si at du tilbyr turer i ditt nærområde. Eller du er flink på aktivitet som gleder andre og som andre vil lære av deg. Eksempelvis matlaging, tegning, maling, lokal historie etc. Eller du kan tilby overnatting. Hvis du har et hotell eller camping, kan du også integrere hele bedriften din og opprette nye aktivieter enkelt i GotoNorway.no profilen din.

Get discounts up to 50%!

See offers and discounts in the area you want to travel.